Talotekniikka

Kaikolla on kattava valikoima LV-Talotekniikkatuotteita, mm. suodattimet, vesi- ja lämpöenergiamittarit, vedenmittausjärjetelmät, paineenalentimet venttiilit, juomavedenjäähdyttimet ja rasvanerottimet.

Määräykset edellyttävät huoneistokohtaista vedenmittaamista asennettavaksi uusiin asuin- ja liikehuoneistoihin sekä vanhoihin rakennuksiin putkistosaneerauksen yhteydessä. Kaikon tuoteohjelmaan kuuluvat huoneistokohtaiset vedenmittausjärjestelmät.

Suunnittelijoiden laitevalinnat vaikuttavat pitkälle tulevaisuuteen, siksi luotettava kumppani on ensiarvoisen tärkeä. Kaikki toimitukset ovat erilaisia ja niihin sisältyy erikoisvaatimuksia. Tämän vuoksi toimitettava kokonaisuus räätälöidään tarpeiden mukaisesti. Laitetoimitukseen liittyen avustamme suunnittelijaa.

Kaiko vastaa laitteiden käyttöönotosta, ylläpidosta, huolloista ja varaosapalvelusta koko laitteiden elinkaaren ajan. Tavoitteenamme on varmistaa laitteiden toimintakunto ja käyttövarmuus minimoiden kokonaiskustannukset sekä tarvittaessa käyttökatkokset.