Teollisuus

Kaikon vesialan tuotteet soveltuvat kaikille teollisuuden aloille. Tuotteemme ovat tunnettuja mm. paperi- ja metalliteollisuuden aloilla sekä raskaan teollisuuden sektorilla.

Teollisuuden tuotevalikoimaamme kuuluvat mm. erilaiset suodattimet, annostelulaitteet niin nesteille kuin kaasuille, nestemäärämittaukset ja jäähdytystornit.

Kaiko on mm. toimittanut Pietariin vedenkäsittelyjärjestelmiä Nokian Renkaille, joka on liikevaihdoltaan Venäjän suurin kulutustavaroiden vientiyritys. Olemme myös toimittaneet kemian- ja farmasianteollisuus sektorille useita vaativia toteutuksia.

Suunnittelijoiden laitevalinnat vaikuttavat pitkälle tulevaisuuteen, siksi luotettava kumppani on ensiarvoisen tärkeä. Kaikki toimitukset ovat erilaisia ja niihin sisältyy erikoisvaatimuksia. Tämän vuoksi toimitettava kokonaisuus räätälöidään tarpeiden mukaisesti. Laitetoimitukseen liittyen avustamme suunnittelijaa.

Kaiko vastaa laitteiden käyttöönotosta, ylläpidosta, huolloista, varaosapalvelusta ja laitevalidoinneista koko laitteiden elinkaaren ajan. Tavoitteenamme on varmistaa laitteiden toimintakunto ja käyttövarmuus minimoiden kokonaiskustannukset sekä tarvittaessa käyttökatkokset.