Terveydenhuolto

Palvelukonseptimme tähtää ratkaisemaan terveydenhuoltosektorin infektioiden ehkäisyn ja erikoispuhtaan veden tuottamiseen sairaaloissa, laboratorioissa, yksittäisissä lääkäriasemissa, lääketeollisuudessa ja bioteknisissä tutkimusyksiköissä sekä alan teollisuudessa.

Palvelumme käsittää kaikki välinehuollon ja puhtaan veden valmistukseen tarvittavat laitteistot ja tarvikkeet.

Toimitamme ratkaisut tarvittaessa puhdasta vettä, tuotteiden ja välineiden puhdistusta, desinfektiota, sterilointia tai kontaminoitujen tuotteiden dekontaminaatiota, laitteiden toimintakunnon testaamista indikaattoreiden avulla, huollettujen välineistöjen jäljitettävyyttä ja toiminnan ohjausta varten. Vahva osaamisalueemme on myös keskitetyt dialyysi vedenkäsittelyjärjestelmät.

Suunnittelijoiden laitevalinnat vaikuttavat pitkälle tulevaisuuteen, siksi luotettava kumppani on ensiarvoisen tärkeä. Kaikki toimitukset ovat erilaisia ja niihin sisältyy erikoisvaatimuksia. Tämän vuoksi toimitettava kokonaisuus räätälöidään tarpeiden mukaisesti. Laitetoimitukseen liittyen avustamme suunnittelijaa.

Kaiko vastaa laitteiden käyttöönotosta, ylläpidosta, huolloista, varaosapalvelusta ja laitevalidoinneista koko laitteiden elinkaaren ajan. Tavoitteenamme on varmistaa laitteiden toimintakunto ja käyttövarmuus minimoiden kokonaiskustannukset sekä käyttökatkokset. Tässä onnistumme oman asiantuntevan henkilökunnan avulla.