Vesihuolto

Kaikolla on kattava valikoima vesihuollon tuotteita. Tuotevalikoimamme sisältää mm. vedenkäsittelylaitteet, vesi- ja lämpöenergiamittarit, mittareiden asennustarvikkeet, vuotojen kuuntelu- ja paikannuslaitteet, mittaus- ja säätölaitteet ja annostelupumppuja.

Suomessa vesijohtoverkostojen laskuttamattoman veden keskiarvo on n.19%, josta verkoston vuodot ovat merkittävä osa. Kaiko-Sewerin tuotevalikoimasta löytyy laitteet vuotojen kuunteluun ja paikantamiseen (loggerit, korrelaattorit ja kuuntelulaitteet).

Suunnittelijoiden laitevalinnat vaikuttavat pitkälle tulevaisuuteen, siksi luotettava kumppani on ensiarvoisen tärkeä. Kaikki toimitukset ovat erilaisia ja niihin sisältyy erikoisvaatimuksia. Tämän vuoksi toimitettava kokonaisuus räätälöidään tarpeiden mukaisesti. Laitetoimitukseen liittyen avustamme suunnittelijaa.

Kaiko vastaa laitteiden käyttöönotosta, ylläpidosta, huolloista ja varaosapalvelusta koko laitteiden elinkaaren ajan. Tavoitteenamme on varmistaa laitteiden toimintakunto ja käyttövarmuus minimoiden kokonaiskustannukset sekä tarvittaessa käyttökatkokset.