top of page

Korien fiksaussetti

Uutiskirje 02/2023 käsittelee aihetta, joka on uusi ratkaisu instrumenttien pesuun ja sterilointiin.


Kuinka saadaan instrumentit aseteltua koreihin turvallisesti, jotta voidaan varmistaa hyvä pesutulos sekä instrumenttien steriloituminen?


Ongelma: Jos käytetään esim. kaihisetille silikonimattoa varmistamaan, etteivät instrumentit kolhiinnu, niin silloin pesutulos ei voi olla täydellinen. Alla olevassa silikonimatossa on niin pienet reiät ettei vesi pääse vapaasti kulkemaan. Myös instrumenttien paikallaan pysyminen vaarantuu.


Malliratkaisu pesuun


Uutuutena on tullut kiskot, joihin voidaan laittaa eri kokoisilla silikonipalasilla oikeanlaiset kokoonpanot erilaisille seteille/instrumenteille. Tässä kuvassa on asiakkaan toiveiden mukaisesti kaihisetti menossa pesuun. Kiskojen ja palojen paikkoja voidaan tarpeen mukaan vapaasti muokata. Kiskot pysyvät hyvin paikoillaan, sillä ne ruuvataan päistä kiinni pesukoriin.

Jotta varmistaisimme myös Phaco-kahvan peseytymisen sisältä, apuna voidaan käyttää, esim. alla olevaa liitosta, joka kytketään pesupiikkiin ja kaksi haaraa instrumentin liitoksiin.

Muista aina varmistaa instrumentin valmistajalta oikea huolto-ohje!Samaa koria voidaan tässä tapauksessa käyttää myös sterilointiin. Silloin käännämme sakset suljettuna kiskolle toisin päin. Sakset eivät kosketa yläpuolella olevaa instrumenttia.

Muita ratkaisumalli esimerkkejä


Artikkelin kirjoittaja ja lisätietoja


Taina Kunnasluoto

Tuotespesialisti / indikaattorit, pesuaineet ja pienlaitteet

Gsm. 040 486 3402 | taina.kunnasluoto@kaiko.fi

Comments


bottom of page