TERVEYDENHUOLTO

Asiantuntijat

Anniina

Raita

Tuotepäällikkö

Pesu- ja desinfektiolaitteet

Äitiyslomalla 15.9.2020 saakka

 

SUORA  09 684 1010

kaiko@kaiko.fi

Me uskomme henkilökohtaiseen palveluun. Tarvitset sitten suunnittelupalvelua tai vastausta yksinkertaiseen kysymykseen, autamme mielellämme. 

TUOTTEET

Tuotteitamme mm. autoklaavit, kuumasaumaajat, dialyysi vedenkäsittelylaitteet ja pesu- ja desinfektiolaitteet

 

Lue lisää KaikoMedi tuotteistamme täältä.

 

Palvelukonseptimme tähtää ratkaisemaan terveydenhuoltosektorin infektioiden ehkäisyn ja erikoispuhtaan veden tuottamiseen sairaaloissa, laboratorioissa, yksittäisissä lääkäriasemissa, lääketeollisuudessa ja bioteknisissä tutkimusyksiköissä sekä alan teollisuudessa.

Palvelumme käsittää
kaikki välinehuollon ja puhtaan veden valmistukseen tarvittavat laitteistot ja tarvikkeet.

Toimitamme ratkaisut tarvittaessa puhdasta vettä, tuotteiden ja välineiden puhdistusta, desinfektiota, sterilointia tai kontaminoitujen tuotteiden dekontaminaatiota, laitteiden toimintakunnon testaamista indikaattoreiden avulla, huollettujen välineistöjen jäljitettävyyttä ja toiminnan ohjausta varten. Vahva osaamisalueemme on myös keskitetyt dialyysi vedenkäsittelyjärjestelmät.

 

LUOTETTAVA KUMPPANI

Suunnittelijoiden laitevalinnat vaikuttavat pitkälle tulevaisuuteen, siksi luotettava kumppani on ensiarvoisen tärkeä. Kaikki toimitukset ovat erilaisia ja niihin sisältyy erikoisvaatimuksia. Tämän vuoksi toimitettava kokonaisuus räätälöidään tarpeiden mukaisesti. Laitetoimitukseen liittyen avustamme suunnittelijaa.

Kaiko vastaa laitteiden käyttöönotosta, ylläpidosta, huolloista, varaosapalvelusta ja laitevalidoinneista koko laitteiden elinkaaren ajan. Tavoitteenamme on varmistaa laitteiden toimintakunto ja käyttövarmuus minimoiden kokonaiskustannukset sekä käyttökatkokset. Tässä onnistumme oman asiantuntevan henkilökunnan avulla.

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Bandelin electronic GmbH & Co. KG

Culligan Italiana S.p.A

Dr. Weigert GmbH & Go. KG

Eaton Filtration GmbH

Entrhal Medical GmbH

FAM di'Checcacci S.&C. snc.

Fedegari Autoclavi S.p.A

Interlock Medizintechnic GmbH

LTA Medical

LTE Scientific Ltd

Melag Medical technology

MMM GmbH

MMM Medcenter Einrichtungen GmbH

Pentair water

Pereg GmbH

Remsgold GmbH

SGM Biotech Inc.

Sterifeed Ltd

SteriTec Products Inc.

Stilmas

Van Remmen

Zerica s.r.l

360

VEDENKÄSITTELYN UUTISIA

Kaiko julkaisee vedenkäsittelyn uutisia Kaiko360 sivulla ja erikseen terveydenhuollolle tarkoitetussa KaikoMedi uutiskirjeessä. Voit tilata uutiskirjeen Kaiko360 sivulta.

 

Asiantuntijat