top of page

DOKUMENTOINTI- JA TOIMINNANOHJAUSJÄRJESTELMÄ

DOKUMENTOINTI- JA TOIMINNANOHJAUSJÄRJESTELMÄ - ESITTEET

Anniina

Raita

Tuotepäällikkö

Pesu- ja desinfektiolaitteet, pesuaineet

 
GSM  040 524 2334
SUORA 09 6841 0134

 etunimi.sukunimi@kaiko.fi

Dokumentointi- ja toiminnanohjaus-järjestelmät

EcoSoft on tietokonepohjainen toiminnanohjausjärjestelmä, joka kytkee koko välinehuoltoprosessiin ja välinehuollon palveluita käyttävät yksiköt yhteen. Järjestelmän avulla tiedetään missä kukin instrumentti ja väline sijaitsevat ja miten ne on huollettu.

EcoSoft tietokannassa on kaikki asiakkaan välinehuoltoa tarvitsevat välineet ja niiden huolto sekä koko elinkaari ovat reaaliaikaisessa seurannassa. Suomenkielinen ohjelma ja käyttäjäystävällinen liittymä tekevät käyttöönoton helpoksi. All-in-one konsepti mahdollistaa ohjelmiston hankinnan siten, että siihen ei toimintojen ja tarpeiden lisääntyessä tarvitse hankkia kalliita lisämoduuleita, kaikki tarvittava on jo perusmoduulissa.

Välinehuollossa järjestelmään kytketään laitteistot ja koko prosessi. Viivakoodilukijan avulla tunnistetaan saapuvat ja lähtevät tuotteet. Järjestelmä mahdollistaa viivakoodin, datamatriisin tai sirukorttien käytön. Koko palveluprosessi taltioituu tietokantaan, joten laitteiden prosessitiedot on samalla arkistoitu.

MELAtrace dokumentointiohjelmiston avulla hyväksyt, tallennat, tarkastelet, arkistoit ja todennat kätevästi klinikan välinehuollon koneiden pesu- ja sterilointituloksia.

ESITTEET

bottom of page