top of page

TALOTEKNIIKKA / VUODONETSINTÄLAITTEET

VUODONETSINTÄLAITTEET - ESITTEET

Johannes Alaniemi

Tuotepäällikkö
 
LVI-liikkeet, suunnittelijat, talotekniikkatuotteet

GSM  040 187 7460
SUORA 09 6841 0125
 
etunimi.sukunimi@kaiko.fi

Vuodonetsintälaitteet

 

Aquatest T10 on helppokäyttöinen ja vaivatta mukana kulkeva kuuntelulaite elektroakustiseen vuodonetsintään maaperästä. Langattomat kuulokkeet sekä selkeästi luettava näyttö antavat käyttäjälle varmuuden korkealuokkaisesta paikannuksesta. Aquatest T10 soveltuu mainiosti esim. aina mukana kuljetettavaksi pikapaikantimeksi kun on syytä epäillä vuotoa verkostossa.

Stethophon ®04 on kätevä kuuntelulaite vesivuotojen paikantamiseen silloin kun päästään kiinni putkeen. Laite soveltuu erinomaisesti vesiverkostojen mahdollisten vuotojen pikatestaukseen. Laitteella voidaan tarkistaa talojohtojen tiiviys, esim. vesimittarien luennan yhteydessä.
Stethophon 04 soveltuu sekä lämmitys- että tavallisten putkistovuotojen paikantamiseen. Laitteella on helppo myös havaita viallisista laakereista aiheutuvat äänet.

SeCorrPhon AC200 on markkinoiden edistynein ja monipuolisin yhdistelmälaite. AC 200 mahdollistaa kolme toimintoa samalla laitteella: korrelointi, vuotojen esipaikannus sekä paikannus. Helppo kosketusnäyttö ohjaa käyttäjää koko prosessin läpi, tulokset helposti luettavissa joko laitteen isolta värinäytöltä tai myöhemmin tietokoneella. Laitekokonaisuus räätälöitävissä aina tilaajan toiveiden mukaan, paikalliset erityispiirteet huomioiden. 

 

SePem -järjestelmä vesijohtoverkoston valvontaan. Havaitse vesihäviöt ajoissa, vesiputkien vuodot voivat aiheuttaa merkittäviä vesihäviöitä.  SePem-dataloggereiden järjestelmällisen  vesijohtoverkoston valvonnan ansiosta voit luotettavasti tunnistaa olemassa olevat vuodot ja havaita uudet varhaisessa vaiheessa – paljon nopeammin kuin perinteisillä menetelmillä.

ESITTEET

bottom of page