TALOTEKNIIKKA / RASVANEROTTIMET

ESITTEET - TEKNISET TIEDOT D1-D5 - TEKNISET TIEDOT X7-X35 - CAD-KUVIA

Riku

Kavén

Tuotepäällikkö

 

LVI-liikkeet, suunnittelijat, talotekniikkatuotteet

GSM  040 187 7460

SUORA 09 6841 0122

 

etunimi.sukunimi@kaiko.fi

Rasvanerottimet

Tukkeutuuko viemärinne rasvoista ja öljyistä?

Rasvaroope automaattinen rasvanerotin poistaa kiintoaineet, rasvat ja öljyt vedestä. Rakennusnormisto kieltää rasvan päästön viemäriverkostoon. Rasvaroope on nykyaikainen automaattinen ratkaisu, jolla estetään rasvan kertyminen viemäriverkostoon.

Tällä sivulla esitellään keittiö- ja pienkiinteistökohtaiset maineikkaat D- ja X-mallistot, joiden käyttökohteita mm. ravintolat, pikaruokaketjut, pizzeriat, ruokakaupat, huoltoasemat jne. Laite on helppo asentaa ja huoltaa, se poistaa rasvan automaattisesti. Tilaa säästävä, ruostumaton rakenne. Varustettu aina ohjausyksiköllä.

Uusi, EN1825 -normin täyttävä, keskitetyn rasvanerotuksen NS-mallisto. NS-mallisto on tarkoitettu suurkiinteistöihin osaksi älykästä kiinteistöautomatiikkaa, käyttökohteita mm. hotellikompleksit, ostoskeskukset, lentokentät, urheiluareenat, suurlaitokset ja teollisuus. NS-mallistossa visuaalinen tarkastusikkuna, ruostumaton rakenne. Varusteina mm. automaattinen pesutoiminto, pumppaus autolle ja pinnanmittaus sensori. Tutustu NS-malliston esittelyvideoon.

Esitteet

Tekniset tiedot D1-D5

Tekniset tiedot X7-X35

CAD-kuvia

D-malli

X-malli

NS-mallin esittelyvideo

 

ESITTEET

TEKNISET TIEDOT D1-D5

 

TEKNISET TIEDOT X7-X35

 

CAD-KUVIA