top of page

TALOTEKNIIKKA / RASVANEROTTIMET

ESITTEET - TEKNISET TIEDOT D1-D5 - TEKNISET TIEDOT X7-X35 - CAD-KUVIA

Johannes Alaniemi

Tuotepäällikkö
 
LVI-liikkeet, suunnittelijat, talotekniikkatuotteet

GSM  040 187 7460
SUORA 09 6841 0125
 
etunimi.sukunimi@kaiko.fi

Rasvanerottimet

Tukkeutuvatko viemärinne rasvoista ja öljyistä?

Rasvaroope automaattinen rasvanerotin poistaa kiintoaineet, rasvat ja öljyt vedestä. Rakennusnormisto kieltää rasvan päästön viemäriverkostoon. Rasvaroope on nykyaikainen automaattinen ratkaisu, jolla estetään rasvan kertyminen viemäriverkostoon.

Tällä sivulla esitellään keittiö- ja pienkiinteistökohtaiset maineikkaat D- ja X-mallistot, joiden käyttökohteita mm. ravintolat, pikaruokaketjut, pizzeriat, ruokakaupat, huoltoasemat jne. Laite on helppo asentaa ja huoltaa, se poistaa rasvan automaattisesti. Tilaa säästävä, ruostumaton rakenne. Varustettu aina ohjausyksiköllä.

Uusi, EN1825 -normin täyttävä, keskitetyn rasvanerotuksen NS-mallisto. NS-mallisto on tarkoitettu suurkiinteistöihin osaksi älykästä kiinteistöautomatiikkaa, käyttökohteita mm. hotellikompleksit, ostoskeskukset, lentokentät, urheiluareenat, suurlaitokset ja teollisuus. NS-mallistossa visuaalinen tarkastusikkuna, ruostumaton rakenne. Varusteina mm. automaattinen pesutoiminto, pumppaus autolle ja pinnanmittaus sensori. Tutustu NS-malliston esittelyvideoon.

Esitteet

Tekniset tiedot D1-D5

Tekniset tiedot X7-X35

CAD-kuvia

D-malli

X-malli

kaikokuva.jpg

NS-mallin esittelyvideo

Esitteet

ESITTEET

TEKNISET TIEDOT D1-D5

Tekniset tidot D1-D5

TEKNISET TIEDOT X7-X35

Tekniset tiedot x7-x35

CAD-KUVIA

CAD-kuvia
bottom of page